torstai 29. toukokuuta 2014

Kävelyharjoituksia

Pennuilla on ikää nyt nippa nappa kolme viikkoa. Aika kuluu edelleen pääasiassa syöden ja nukkuen, mutta virtaa riittää jo pieneen retkeilyyn metrin säteellä emosta ja vähän painin alkeitakin on jo harjoiteltu. Pesänä toiminut pahvilaatikko ei viime viikon jälkeen sitten kelvannut emolle enää laisinkaan, ja pentujen elämän keskiönä on sittemmin ollut pieni tyyny lattialla seinän vieressä. Yritin kyllä saada rakennettua siihen vähän ylellisempiä puitteita, mutta Tildalla on ilmeisen vaatimaton maku.Elvis lähti tiistai-iltana omaan kotiin. Iitu olis ollu vähän hanakammin lähdössä, juoksi boksiin heti, kun ovi avattiin :) Mutta kyllähän sitä sitten saatiin oikea kissa matkaan ja ihan varmasti Elvis sopeutuu nopsasti uuteen elämään. Iitu on täällä sen jälkeen nautiskellut huomion keskipisteenä olemisesta ja näyttäis vähän rentoutuneemmaltakin, vaikka eipä sillä alunperinkään tuntunut Elviksen kanssa mitään ongelmia olevan.

Viikonlopun ohjelmassa meillä olis sitten makuuhuoneen tyyppien ensimmäinen madotus. Voi raasut, niitä järkyttyneitä ilmeitä sitten! :D


6 kommenttia:

 1. Hei!
  Ei näe videota. Ilmoittaa vain, että on "yksityinen video"... :-(

  VastaaPoista
 2. No voi hyvän tähen!! Väärät asetukset, nyt pitäis näkyä :)

  VastaaPoista
 3. Hei, aivan ihana emo ja pennut! Yksi meidän omista kissoista on aivan emon näköinen, kiva nähdä samanlainen äitinä =)

  Meillä on myös Ssesyn sijaiskoti ja tällä hetkellä kaksi emoa yhteensä 8 pennun kanssa + 5 isompaa kissaa sijaiskodissa. Synnytyksiä ja pentuja on ollut ihana seurata. Toivottavasti sinun ja meidän kisut saavat kaikki hyvät, omat kodit!

  Kiva lukea toisen sijaiskodin kokemuksia, vertaistuki on tärkeää =) Me asumme kauempana Etelä-Pohjanmaalla ja täällä ei ole muita sijaiskoteja. Täytyypi käydä kurkkaamassa aina välillä blogiasi =)

  VastaaPoista
 4. Söpö video! On loistavaa katsoa kun ne kasvaavat! Haluaisin tarjoa yksi niistä rakastava kotiin. Nyt asun Tampereella, mutta voin matkustaa Seinäjoelle kun tarvittaessa. Pitäisikö mun odotta kunnes heidän ilmoitus on julkaistu Ssesy:n netti sivulla tai voidaanko tehdä varauksia sinun kauttasi kun ikää on noin 8 vikkoa?

  Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Terkut sinne toiseen sijaiskotiin! :)

  Cies, voit soitella yhdistykselle jo ennen kuin pennut tulee luovutusikään. Ssesy:n kotisivulla kotia etsivien ilmoituksista löytyy esim. Joken numero, voit jutella hänen kanssaan jo alustavasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Otan yhteyttä häneen sitten! :) Kiitti!

   Poista