sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Onnellinen perhe

 

Pikku perheellä on nyt viikko takana tätä sisätiloissa elelyä, ja kaikki on oikein hyvin, kuten emon ilmeestäkin voi päätellä. Jo muutaman päivän ajan se on malttanut ottaa rennommin, uskaltaa jättää pesälaatikon ja istuskelee paljon omissa oloissaan sängyn alla. Sähinät on taaksejäänyttä elämää, ja laatikon ulkopuolella se on jo monesti intoutunut puskemaan ja kiehnäämään mua kaikella lailla. On se kyllä todella ystävällinen ja sydämellinen neiti, aivan siinä sydän sulaa :)

Pentujen painot nousee edelleen mukavasti, nyt vaan vähän epätasaiseen tahtiin. Toisina päivinä tyttö kasvaa kolmikosta eniten, toisina päivinä jompikumpi pojista. Alkuviikosta vielä pelkäsin, että tuo pienempi poika jää toisten jalkoihin, mutta hienosti se on pitäny huolen syömisestään ja kasvaa muiden mukana. Silmätkin alkoi aukeamaan jo keskiviikkona: ensin tytöllä, sitten sillä pienellä pojalla ja perjantaina lopulta punaisella pojallakin. Ja tämän merkittävän käänteen myötä lapsukaisille löytyi heti nimetkin! Tyttö on nimeltään Elsa, ruskeavalkoinen tiikerisöpöliini on Sulo ja toinen tikrupoika on Ville.  


Vielä pennut malttaa keskittyä pääasiassa vain nukkumiseen ja syömiseen, mutta ei varmaan mee enää montaakaan päivää, kun sieltä laatikosta ruvetaan pyrkimään suureen maailmaan. Veikkaisin, että Elsa on sieltä tulossa ensimmäisenä, hän kun on niin reipas ja kova liikuskelemaan. Ville on eniten äitin vauva. Se nukkuis mieluusti vain emon leuan alla ja vinkuu kauhuissaan aina kun punnitaan. Sulo on vetäytyvää ja mietiskelevää mallia, siitä tulee varmaan semmonen tosi kiltti ja leppoisa sylikolli :)

Iitu ja Elvis makuuhuoneen oven toisella puolella olisivat kiinnostuneita näkemään, että mitä siellä oven takana oikein tapahtuu, mutta eivät onneksi ole mitenkään yli-innokkaita asian suhteen. Ne elää edelleen sopuisasti rinnakkain, mutta päivä päivältä huomaan selvemmin, että kun Elvis on ujo ja kiltti, niin Iitu on selkeesti railakkaampi leikeissään. Varsinkin kun se haluais leikkiä nimenomaan jonkun kanssa, ja Elvis taas ei ymmärrä tämmöstä ryhmätoimintaa ollenkaan. Väärinkäsityksiä tulee kaiken aikaa ja välillä vähän surettaa koko Elvis, kun se juoksee edellä ja Iitu perässä. No, mutta Elvis ei joudu tilanteesta enää kauaa kärsimään, nimittäin hän on alustavien sopimusten mukaan lähdössä omaan loppuelämän kotiin reilun viikon päästä! Ja vieläpä talon ainoaksi kissaksi nauttimaan rakkaiden ihmistensä jakamattomasta huomiosta! Ja se on juuri sitä mitä Elvis kaipaa :)1 kommentti:

  1. Voi että mitä söpöliinejä ja emokin tosiaan on niin tyytyväisen näköinen:-)

    VastaaPoista