perjantai 11. lokakuuta 2013

Hoivapojat ja supermalli!

Kaikki ylimääräinen murina on meidän taloudessa jälleen hiljentynyt. Sade on tottunut Rikuun sen verran, ettei suurempia konflikteja enää synny, ja se pystyy jopa jälleen nukkumaan poikien kanssa ja pesemään niiden korvantaustoja! :) Päivät kuluvat siis seesteisissä merkeissä.
 
Tommi ja Teemu on nyt lisätty Ssesy:n sivuille kotia etsimään. Laitoin siihen esittelyyn, että pojat lähtee joko yhdessä samaan paikkaan tai sitten uusissa kodeissa pitää olla jo ennestään kissakaveri tai useampikin odottamassa. Nämä pojat on niin sosiaalisia ja ne nauttii niin silmiinpistävän suuresti toisen kissan läheisyydestä, että sydän siinä sulaa seuratessa. Ne pesevät ja paijaavat ja kiehnaavat koko ajan. Varsinkin Julian pehmoista rintaa vasten on niiiiin ihana puskea - harmi vaan, ettei Julia enää ole kiinnostunut lastenhoidosta ja yleensä se hyppää välittömästi väljemmille vesille. Tommi jopa käy välillä pesemässä Tiinankin korvia, ja se on kyllä poikkeuksellista, kun Tiinahan viettää suurimman osan ajasta ihan yksikseen tai sitten Pyryn kanssa. Toivotaan, että pian löytyisi koti näille pojille. Ne on molemmat niin ihastuttavia ja kehrääväisiä.
 
Pakko laittaa nyt vähän kuvia Juliasta, kun on tuo uus kamera. Juliahan on siis ihan semmonen oman elämänsä supermalli, ja se rakastaa olla kuvattavana. Koko tämän vuoden ajan, kun Ssesy:n Jouko on käynyt meillä ottamassa kuvia kotia etsivistä kissoista, niin Julia on aina odottanut, että no eikö hänestä nyt muka oteta ollenkaan. Kun niitä kuvia sitten otetaan, niin siinä salamavalojen räiskyessä se on niin onnellinen ja oikein paistattelee huomion keskipisteessä. Ja kun sitä kehuu kauniiksi, niin se nostaa heti leukaansa ylväästi ja siristää silmiänsä tyytyväisenä :D
 
Se on kyllä niin valloittava neiti! Niin ilmeikäs, älykäs ja jotenkin inhimillinen kaiken sen omanarvontuntoisuutensa kanssa. Ja jos se tajuaisi, että sen kuvia laitetaan nettiin kaikkien nähtäville, niin se varmaan hukkuis onnellisuuteen :) Olkaapa siis hyvät ja ihastelkaa:
 
 

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia Juliasta! On se niin kaunis neito. :)


    T: Jokke

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia Juliasta, todellinen Kaunotar t. Viiru

    VastaaPoista