keskiviikko 4. syyskuuta 2013

1+1+1+3+2= 1 sopuisa yhteisö

Sen jälkeen, kun makuuhuoneen ovi avattiin ja kaikki kissat saivat vapaasti tehdä mitä haluaa ja missä päin asuntoa haluaa, niin Sade veti hirveät herneet nenään. Sen mielestä pieniä pentuja viipelsi ympäri kotia aivan liikaa ja hermothan semmosessa menee! Koko viime viikon Sade vaan murisi ja sähisi ja kävi kaikkien kimppuun niinku yleinen syyttäjä. Sai taas olla sydän syrjällään, ja Mikkokin oli aivan ulalla, että miksi tuo nyt lyö minua tuo ex- hyvä ystävä :( Nyt kuitenkin näyttäis siltä, että Sade on tottunut ajatukseen, kaikki ylimääräinen murina on loppunut, ja Sade, Julia, Mikko, Tiinan perhe ja punaiset pojat viettävät sopuisaa kommuunielämää sievästi rinta rinnan.
 
Sijaiskotiin on ehditty tällä välin hankkia uusi kamera, joten parempia kissaotoksia on toivon mukaan luvassa. Kukaanhan ei toki vielä ole ehtinyt kajota käyttöohjeisiin, mutta kyllä jotain on jo ehditty räpsimään. Kuvat kertokoon nyt tällä kertaa sijaiskotikuulumisia:
 
Kolmen perheen pojat Tommi, Oula ja Mikko siskonpedissä.
Sadekin uskaltaa nukkua lähietäisyydellä.


Aluksi niin pienet punaturkit on kasvaneet jo Pyryn ohi.
Pyry ja Oula kun ei tahdo uskaltaa ruokakupille samaan kiivaaseen tahtiin mitä Tommi ja Teemu, niin tässä on tulos.


Oula ja Pyry on äitin poikia. Äitikin on onneksi saanut lonkille vähän vararavintoa :)

Kaunis Julia

 
...ja koko ajan rohkaistuva Tiina
 
 
...sekä Sade, joka todella pääsee oikeuksiinsa tällä uudella kameralla!
 

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihania uutisia ja kuvia!:)

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus! Aivan loistavia kuvia, ja niiiiin onnellisia uutisia. Tiina näyttää jo puhtaammalta ja paremmin voivalta kuin aitan alta luoksesi muuttaessa. Ja niin herttainen tuo kuva, missä on tuo pieni kissaperhe ja Pyryn häntä on emon ympärillä.

    Ja nythän mää vasta hoksasin, että tämä kirjava valkosukkainen olikin Mikko. Sisarukset olivat menneet mun päässä nurinkurin.

    VastaaPoista