tiistai 7. toukokuuta 2013

Uusi asukas

 
Kirjoittelin jo aiemmin, että sijaiskissoista luopumisesta tekee jonkun verran helpompaa se, että ovella on yleensä jo uusi koditon kissa odottamassa sisäänpääsyä. Näin kävi taas tälläkin kerralla. Kun Hertta lähti omaan kotiin, niin viikkoa myöhemmin meille muutti Sade, joka pakottavista syistä jouduttiin siirtämään aiemmasta sijaiskodistaan toisaalle.
 
Musta pikkuinen tyttö on vuoden tai kaksi ja pelastettiin muuten talvella samasta paikasta kuin Hertta! Sade on (vielä toistaiseksi) ihmisarka ja viettikin meillä ensimmäiset päivät sauna-sängynalusta-vaatekaappi-akselilla, niin kuin niin monet muut ennen häntä. Nopeasti tyttö kuitenkin kotiutui uuteen paikkaan, vaikka vielä tehokkaasti yrittääkin mua väistellä. Ei puhettakaan, että sitä saisi ottaa syliin!
 
On kuitenkin mukavaa, että talossa on taas tuommoinen pikkuinen ipana, joka vinkuu kuin vauva ja jolle jokainen eteen sattuva tavara on maailman täydellisin leikkikalu, jota ihmetyttää vesi kylppärin lattialla, huriseva liesituuletin ja televisio-ohjelmat, ja joka hyppii ihan vaan hyppimisen riemusta ja nukahtaa sitten hetkeksi maton reunalle, kunnes taas jatkaa leikkiä.
 
Sade tulee myös äärimmäisen hyvin toimeen meidän muiden kissojen kanssa, ja kyllä kai se lapsekas ja viaton olemus sitten vetoaa... Raulihan nyt tietenkään ei piittaa mitään, mutta että Juliakin on niin hyvin ystävystynyt! Siinä on parempi pysytellä sivussa, kun Sade ja Julia juoksee yhdessä tuhatta ja sataa - toinen edellä ja toinen perässä ympäri kämppää. Välillä pelataan samalla pallolla ja välillä läpsitään toisia, mutta Julia ei ole sähissyt kuin yhteensä kaksi kertaa kaikkien yhteisten leikkien tiimellyksessä!
 
Lapsen läsnäolo on siis tehnyt Julialle tosi hyvää ja Julia on edistynyt jälleen aivan huimasti. Ehkä se kissojenvälinen kommunikaatiokin on tässä alkanut hänelle lopulta avautumaan! Ja voitteko uskoa, että vain muutama päivä sen jälkeen, kun Sade muutti meille, alkoi Julia rohkeasti tulla mun syliin istumaan ja siinä se nyt kiehnää kaiken iltaa :)
 
Sade ei siis vielä päästä mua lähelleen, eikä myöskään anna valokuvata itseään, mutta videokuvaa saa neidistä sentään ottaa. Tässä Sade lempipuuhissaan lintuvahtina:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti