perjantai 19. huhtikuuta 2013

2 vuotta, 20 kissaa

 
Hei olen siis Tiina ja toiminut Ssesy:n sijaiskotina Seinäjoella nyt pari vuotta. Tänä aikana luonani on majaillut yhteensä 20 kissaa. On ollut tyttöjä, poikia ja tytöiksi luultuja poikia, emoja pentueineen ja viimeisillään raskaana olevia nuoria neitejä, reissussa rähjääntyneitä kolleja ja liian uteliaina itsensä teloneita pikkutyttöjä, ja sekaan on mahtunut myös omassa kodissaan huonosti kohdeltuja karvakorvia. Kaikki vailla suojaa, ruokaa ja hellyyttä, enemmän tai vähemmän.
 
Nopein visiitti luonani on kestänyt vain 15 minuuttia; Poika-niminen kolli ei ehtinyt kuin tuvan kiertää, kun oma omistaja onneksi jo löytyi ja saapui hakemaan karkulaisen takaisin kotiin. Pisimpään, kokonaisen vuoden, kämppäkaverinani asui Harri,  joka lopulta vakavan sairauden takia jouduttiin päästämään tämän maailman tuskista paremmille metsästysmaille. Harri on se kissa, joka Ssesy:n kodittomista on jättänyt suurimman tassunjäljen sydämeeni, mutta aivan yhtä unohtumattomia persoonia ovat olleet kaikki muutkin luonani asustaneet mussukat.

 

Näistä tällä hetkellä meillä asuu vielä Hertta, Julia ja Rauli. Mahdolliset uudet omistajat tulevat tänään katsomaan Herttaa, joten saattaa olla, että Hertta jo ensi yönä nukkuu omassa uudessa kodissaan. Julian ja Raulin kanssa menee vielä jonkin aikaa, ennen kuin he ovat valmiita etsimään ikiomaa kotia.

6 kommenttia:

  1. Söpöläinen tui Julia! :3 Tätä blogia aijon kyllä seurata.

    VastaaPoista
  2. Tätä blogia pitää kyllä alkaa seurailemaan! Ollaan jo puolison kanssa pidemmän aikaa harkittu jos ryhdyttäisi Ssesy:n sijaiskodiksi, niin on mukava kuulla minkälaista sijaiskodin arki on. :)

    VastaaPoista
  3. Seuraan varmasti. T: Armin ja Dänin äippä. :)

    VastaaPoista
  4. Voi että, siinähän on kuvassa meidän Hemppa! :D Kovasti terveisiä ja kurinoita Hempalta entiseen kotiin ^^ Taitaapa ihan kohta tulla juuri kaksi vuotta täyteen, kun poika meille saapui ja on hitsautunut erittäin suureksi osaksi meidän pikku perhettä :)

    VastaaPoista
  5. Voi Hemppa! :) Kiitos kovasti ja terkut takaisin! Hemppaa on edelleen aina välillä ikävä, kun hän oli niin hauska tyyppi ja kovasti oli aina juttua kerrottavana :)

    VastaaPoista
  6. Hemppa kiittää! Juttelu jatkuu edelleen :D Ei varmaan ikinä ole ollut noin puheliasta kissaa, vaikka mullakin on jo muutama kissakaveri ollut :D On ne niin kaikki ihan omia persooniaan :)

    VastaaPoista