sunnuntai 24. elokuuta 2014

Muutoksia laumassa

Pakko se on ollut myöntää, että kesä on ohi, vauvat on isoja ja on tullut niiden aika lähteä omiin koteihin. Toukokuussa syntynyt trio leikattiin ja rokotettiin viikko sitten perjantaina, ja viime tiistaina oli pienemmän viisikon vuoro. Tiistai-iltana sitten lähti ensimmäinen lapsi omaan kotiinsa - Elsa muutti nuoren tyttökissan kaveriksi tähän ihan lähistölle. Muu porukka ei tainnut juuri Elsan lähtöä noteerata muuta ku sen verran, että nyt muutkin ehtii juosta pallojen perään, kun ei ole sitä ylivoimaista spurttailijaa voittamassa kaikkia kilpajuoksuja :)

Ei tämä jengi paljoa vierasta kyläilijöitäkään...


Perjantaina lähti sitten nuoremmasta katraasta Lassi ja Risto Vaasaan yhteiseen kotiin. Yhtään ei tarvi murehtia näiden kavereiden pärjäämistä, mukava kun saivat noi pojatkin lähteä yhdessä tutustumaan suureen maailmaan. Sekä Elsan että poikien uusista kodeista on myös kuulunu pelkästään hyviä uutisia :) 

Kolme kissaa vähemmän tämmösessäkin porukassa näkyy jo ihan selkeesti. Oli muka kovinkin hiljaista siinä perjantai-iltana, vaikkei silti kissat näyttäneet edelleenkään kaipailevan ketään. Jussi on ollu Lassin lähdön jälkeen vähän vaisu ja omissa oloissaan, mutta ne nyt olikin niin hyvää pataa keskenään. Sulo on kohonnu lauman vauhtihirmuksi ja Ville on huomioinu mun olemassaolon aivan uusin silmin! :) Se kehräilee jo pelkästä katsekontaktista ja tulee usein syliin tai muuten vaan viereen istumaan ja pörisemään. Taisto näyttäis myös löytäneen itsestään vähän enemmän uskallusta nyt lauman kutistuttua pikkuisen pienemmäksi.

Kovin kauaahan me ei tällä pienemmällä porukalla ehditty loppujen lopuksi aikaa viettämään, kun jo eilen aamulla meille muutti reilut 4kk vanha Toffe-poika toisesta sijaiskodista. Toffe vaikuttaa olevan maailman rennoin otus eikä itsetunnon kanssakaan ole ongelmia. Sen sopeutuminen uuteen kotiin kesti n. 20 minuuttia eikä meidän pojatkaan sitä hirveesti vieroksuneet. Sulo vähän johtavan asemansa velvoittamana yritti sille vielä illallakin murista, mutta tänään kun heräilivät päiväunilta, niin siinä ne oli käsikaulaa Toffe ja Sulo, ja Sulo pesi Toffen korvia. Tiltulla sen sijaan ottaa kovasti hermon päälle tämä uusi, isokokoinen nuorimies, joka on kertakaikkiaan kuin kotonaan vaikka just vasta saapui! Pikku hiljaa Tiltu alkaa nyt hoksaamaan kuka se vieras on, kun vielä tuossa aamupäivällä hakkasi tassulla omia poikiaankin päähän ja murisi kaikille vastaantulijoille. Äsken sain onneksi todistaa miten rouva tervehti ystävällisesti kaikkia vanhoja tuttuja ja Toffeenkin loi vain murhanhimonsekaisen tympäntyneen katseen, eikä edes viittiny enää murista. Että eiköhän tämä tästä... Lapsilla ainakin on keskenään mukavaa :)

Kyösti ja Jussi käyttää Suloa tyynynä päikkäreillä


1 kommentti: